05/07/2024

El Dr. Alfons Martinell, codirector de la Càtedra UNESCO Pau Casals, guardonat en la 6a edició del Premi Internacional CGLU – Ciutat de Mèxic – Cultura 21 en la categoria de Personalitat.

Juny de 2024 – Organitzat biennalment, el Premi Internacional CGLU – Ciutat de Mèxic – Cultura 21 convocat per l’organisme internacional Ciutats i Governs Locals Units i el govern de Ciutat de Mèxic ja té els guanyadors de la 6a edició 2023-2024.

Aquest premi té com a objectiu celebrar el treball de ciutats, governs locals o regionals, i personalitats líders que s’hagin destacat en la promoció de pràctiques innovadores vinculades a l’exercici dels drets culturals, la ciutadania i el desenvolupament sostenible. El Premi té dues categories: “Ciutat/Govern local o regional” i “Personalitat”.
Dins la categoria de Personalitat s’ha premiat el Dr. Martinell per considerar-lo una personalitat destacada mundialment per haver fet una aportació fonamental als drets culturals i a la relació entre cultura i desenvolupament sostenible. Aquest premi és designat pel Jurat sense un procés de concurs obert, basant-se només en nominacions confidencials.

La Cerimònia de lliurament tindrà lloc a la Ciutat de Mèxic, el pròxim 25 de juliol de 2024, en el marc d’un seminari internacional sobre les innovacions i prospectives culturals per a les ciutats i els territoris.

Consulta la notícia completa per a més informació.