Ana
Barrero

Presidenta de la Asociación Española de Investigación para la Paz (aiPAZ)  i directora de la Fundación Cultura de Paz. Entre les seves línies de recerca hi ha la convivència i la pau als municipis, les tecnologies per a la pau i les alfabetitzacions múltiples per a una cultura de pau.

Arantzazu
Acha

Directora d’UN ETXEA-Associació del País Basc per a la UNESCO. Membre de la Junta Directiva del Fòrum Rural Mundial, de l’Associació Espanyola de Recerca per a la Pau (aiPAZ), del Grup Motor de Futuro en Común i de BBK Kuna Institutoa entre d’altres.

Daniel
Innerarity

Catedràtic de filosofia política i social, investigador Ikerbasque a la Universitat del País Basc i professor a l’Institut Europeu de Florència, on és titular de la càtedra Artificial Intelligence & Democracy. Premi Nacional d’Investigació en l’àrea d’Humanitats 2022.

Esther
Barbé

Investigadora de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) i catedràtica de relacions internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).  Les seves àrees de recerca se centren en la política exterior espanyola i de la Unió Europea, la seguretat internacional i la resolució de conflictes, entre d’altres.

Hannes
Swoboda

President de diverses organitzacions que s’ocupen d’assumptes culturals, econòmics i polítics, entre les quals destaca l’Institut Internacional per a la Pau (IIP). Va ser membre del Parlament Europeu entre el 1996 i el 2014.

Jean-Jacques
Bedu

Escriptor que ha publicat, entre d’altres llibres, “Pablo Casals. Un musicien, une conscience”. És el fundador de l’associació “Mare Nostrum, une Méditerranée autrement” que té com a objectiu promoure la cultura a totes les ribes del Mediterrani.

Joan Manuel Tresserras

Professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va ser Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya entre el 2006 i el 2010.

Xavier
Mas de Xaxàs

Periodista, corresponsal diplomàtic de La Vanguardia. Ha cobert les fites internacionals més importants des de la caiguda del Mur de Berlín. També és guionista de documentals.

Pol
Morillas

Director del CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). Doctor en Ciència Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha exercit docència en diverses universitats, incloent la UAB, Blanquerna i ESADE.