Asier
Polo

Violoncel·lista i concertista. Professor de l’Escola Universitària del Conservatori de Lugano, Suïssa. Com a solista ha treballat amb vàries de les millors orquestres del món. Va rebre el Premi Nacional de Música 2019 atorgat pel Ministerio de Cultura.

Bernard
Meillat

Assessor musical de la Fundació Pau Casals i director artístic del Festival Internacional de Música Pau Casals. Ha estat director de Radio Classique a París (1991-2005) i Musiq’3 RTBF a Brussel·les (2006-2012).

Enrique
Barón

President del Parlament Europeu entre 1989 i 1992. Actualment és president de la Fundación Yehudi Menuhin España.

Ester
Bonal

Professora de música i artivista. Co-directora d’EducArtS, d’El Teler de la Música i de Xamfrà, centre de música i escena per a la inclusió social guanyador d’una Medalla d’Or 2022 de l’Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya

Jonathan
Brown

Durant més de 20 anys Jonathan Brown ha estat el violista del Quartet Casals, amb qui ha actuat per tot Europa, Àsia i Amèrica. Ha impartit classes de viola i música de cambra a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i a l’Escola Reina Sofia.

Maria Claudia
Parias

Ha estat Directora General de l’Orquestra Filharmònica de Bogotà i Directora d’Assumptes Culturals del Ministeri de Relacions Exteriors de Colòmbia, entre d’altres càrrecs. Membre del Consell Executiu del International Music Council (IMC), és presidenta executiva de la Fundación Nacional Batuta.

Marie
Hallynck

Violoncel·lista i concertista. Com a solista ha actuat amb més de 50 orquestres de tot el món. Professora del Conservatoire Royal de Brussel·les i membre de comitè artístic del Concurs Reina Elisabeth.

Mireia
Pacareu

Editora de música clàssica a la Unió Europa de Radiodifusió a Ginebra. Anteriorment havia treballat a Catalunya Música com a productora d’enregistraments de concerts i responsable de relacions internacionals. Ha col·laborat regularment amb el segell Neu Records.

Núria
Sempere

Directora de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha compromès la seva trajectòria professional a la democratització de l’accés a la pràctica artística des de diferents responsabilitats directives en l’àmbit de les escoles de música.

Ruth
Miura

Llicenciada en acompanyament de piano per la Universitat del Sud de Califòrnia. Estudis avançats amb Monique Déschaussées. Professora de piano Suzuki i formadora de professors de la European Suzuki Association, amb qui ha dirigit cursos a diversos països.